Sunday, May 31, 2009

MENU HARI INI

Ni Sarapan untuk pagi ni..mee goreng ala mamak dengan air teh O.



Ni pulak masakan untuk lunch. Alya cukup suka kalau makan berlaukkan ketam. Tapi jenuh ler umi nak korek2 isi ketam untuk dibagi kat dia. Memandangkan ketam ni dimasak lemak kuning bercili potong..maknanya tak pedas ler...so umi lawankan pulak dengan sambal tumis ikan bilis ala-ala kering gitu. Mengancam you! Hari ni ummi tak masak sayur sebabnya ummi dah siap2 masukkan kobis dan carrot dalam masak lemak ketam tu. So kira 2 in 1 ler. Ni ler namanya pemalas..malas nak masak macam2 jenis.






1 comment:

  1. sedapnya ketam... dah lama tak makan.. masak lemak tu pun nampak menyelerakan.. lawan pula dengan sambal tumis.. hmm..bertambah makan nie..

    miss..nye..Malaysia.

    ReplyDelete